Image11

Despre noi

HomeDespre noi

Vonavy S.R.L.

Din anul 2005, firma noastra aflata in Piatra Neamt imbina traditia si inovatia, tamplaria si ingineria, realizand cu materiale de calitate o gama larga de modele de scari din lemn personalizate.
In plus, observand tendinta actuala de a considera scara interioara mai mult decat un simplu accesoriu, societatea noastra imbina practicul cu esteticul in asa fel incat scara sa devina principalul punct de atractie al unei locuinte.

Scopul nostru a fost intodeauna de a oferi clientilor nostri scari interioare din lemn care sunt elegante si ergonomice din punct de vedere structural. Ca si balustrada pentru scara interioara putem oferi o mare varietate de elemente din lemn, inox, fier forjat pentru a satisface cele mai exigente si rafinate gusturi. Arata-ne ideile tale si noi le vom face realitate.

Principiul firmei noastre este de a servi clientii cu o scara interioara din lemn masiv, de la proiectare, executie si instalarea finala a acesteia intr-un mod prompt si in termenii de executie stabiliti.

Ca si materie prima pentru executarea scarilor interioare avem cherestea de cea mai buna calitate din diferite esente de lemn: fag, paltin, stejar, in functie de dorintele clientilor.

Finisarea scarilor se face pentru a imbunatati aspectul si calitatea suprafetelor din lemn prin culoare, rugozitate, luciu. Pentru finisarea scarilor din lemn se folosesc lacuri si baituri speciale pentru a realiza o rezistenta marita la trafic si la actiunea altor agenti:fizici sau chimici. Prin finisare lemnul capata un aspect estetic si creste durata de utilizare. Prin baituire se poate schimba culoarea scarii, pentru a completa design-ul casei, asortandu-se perfect cu mobila, parchetul si accesoriile.

Spre deosebire de scarile din beton care sunt greoaie si de dimensiuni mari si, de cele mai multe ori, de o calitate indoielnica, scarile din lemn sunt elegante si suple, prezentand mai multe avantaje: se monteaza usor, sunt flexibile si rezolva usor problema accesului acolo unde spatiul este ingust si nu este posibila alta varianta.

scari interioare din lemn